Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 30 Czerwiec 09, 16:27 Jakie programy telewizyjne najczęściej oglądacie?
Ja zazwyczaj coś o 13:00 na discovery science, potem o 17:00 Pogromcy Mitów na Discovery Channel i o 20:00 łapu capu i simpsonowie do 20:30 na Canal+ .
Jak mam czas to oglądam kuchnia.tv oraz Discovery Chanel. Jak już nic nie ma na tych pierwszych to odpalam jakieś kreskówki na ZigZapie, CN lub Jetixie
Gra w: Makao
Wysłany: 1 Lipiec 09, 08:46
Ja jedynie lubię oglądac programy typu "Bez Śladu", "Sędzia Anna Maria Wesołowska" itp. Najlepsze są nocki na TVN'ie. Pozatym czasami z nudów włączę bajki na CN bo jetixa nie mam.
Oczywiście Discovery Chanel i popularny program "Brainiac"... Zbytnio nie oglądam TV, częściej przed kompem spędzam czas... A teraz we wakacje to już w ogóle.... Nad jeziorko się wykąpać
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 1 Lipiec 09, 12:40
Na discovery channel brainiac chyba nie leci, jest od pon. do pt. na discovery science o 19:00 i w weekend o 13:00.
Ja też lubie bardzo Brainiac, ale teraz lecą odcinki które widziałem... Jeszcze czasami o 19:10 na planete jest "Reklamujemy reklamy" , pokazują tam - czasami śmieszne, a czasami żałosne - reklamy z całego świata, a właściwie z europy i USA.
Ja tam oglądam Discovery, w piątki super kina na TVN-ie, na TVP 1 w niedziele o 9.50 albo 9.25 na Gwiezdne wojny: Wojny Klonów I oglądam (właściwie oglądałem) Cejrowskiego w środy i czwartki. I właściwie to tyle, nie mam jakiś stałych programów/seriali, które oglądam.
Tak ogólnie to rzadko oglądam telewizję. Dopiero w wakacje zmieniłem trochę swój rozkład jazdy i rano "na śniadanie" włączam telewizor ;) Zawsze przeglądam te same stacje - wszystkie Discovery, TVN Turbo, TVN, BBC Knowledge... A jeśli chodzi o konkretne programy, to Pogromcy mitów, Jak to jest zrobione (i pochodne), Smash lab, Brudna robota, Uwaga! Pirat!, sporadycznie Gadżet, Turbo erotyk*, W11, Detektyw, TOP Gear oraz wiele innych, które oglądam jak akurat na nie trafię.
*Z tym żartowałem ;) O takiej godzinie nie chce mi się siedzieć przed ekranem...
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 19 Lipiec 09, 16:06
Ja jesli chodzi o TV to ogladam CSI:NY i Miami, Kości i Desperate Housewives, a to wszystko jest Polsat. Lubie sobie takze poogladac starsze seriale, np. 13 posterunek.
DVD/Internet - ogladam LOST, Jericho a takze 5. sezon Desperate Housewives.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum