Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 6 Czerwiec 09, 14:36 Nabór do SHEF
Mam zamiar stworzyć coś takiego jak tengu czyli kompanie aczkolwiek studio tworzenia map i kampanii : potrzebuję z 3 maperów , jeden twórca fabuł , jednego znawcę historii.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Mam pewne doświadczenie robie swoje mapy i dodaje je do kampanii głównej i mam kampanie na podstawie swojego pomysłu:).
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Zdradze wam to: Masz mapę np.: KAMPANIJSKA MAPA (sory caps lock mi się wcisnął) i zmieniacie nazwe np. na mission(chyba bez jednego "s") od 1 do 21 i tyle.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum