Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Obleciałem już chyba całe forum i pisąłem do paru chłopaków z tej www na gg ale nic . Wiec jeszce tu zobacze
Gram z kolega przez hamaczi. Mamy krzyzowca v 1.0 . Ja mam neta 1,3 mb neo a on ma 656 kb , tyle że mieszkamy kawałek od sibie(200km). I podczas gry co jakies 30s wyskakuje połaczenie zerwane i chile się wczytuje i gramy i potem znowu. Jesto tak częste że grać sie nie da.
Czy ten problem tęz będzie występować na gsa? A i dodam ze w opcjach jak sie tworzy gre wyłączylem te zapisywanie
Pomocy
Ostatnio zmieniony przez Kacper 30 Lipiec 11, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
Kilka razy trafiałem na ten problem podczas gry multiplayer. Nie tylko przy połączeniu internetowym, ale również poprzez LAN. Powody mogą być różne, ale wszystkie są raczej związane z jakością i przepustowością łącza.
Kiedyś namierzyłem dokładne źródło problemu - informacje wysyłane z mojego komputera poprzez internet gubiły się gdzieś na serwerach dostawcy w Warszawie... Na szczęście po kilku dniach problem zniknął.
Mam podobny problem, z tym, że obaj mamy wersję Strongholda 1.1, mieszkamy góra 5 km od siebie, a i internet jest mocny. Kiedy on jest jako host, ja nie widzę założonej przez niego gry. Z kolei, gdy ja, on ją widzi po czym po próbie dołączenia, dostaje kicka. Próbowaliśmy wszystkiego, aczkolwiek nic nie pomogło. Obaj mamy też najnowszego hamachi. 1.0.3.0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum