Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Nie wiem dokładnie gdzie mam umieścić ten temat, więc proszę o któregoś z adminów o przeniesienie go w odpowiednie miejsce.
Robię dużo map do SH Crusader i SH1 i pytam się Was czy jest na forum ktoś taki kto chciałby być testerem poziomu trudności map? Proszę o kontakt jeśli jest taka osoba.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Ja mam obie części a nawet Extreme i Stronghold 2 i Legends.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Chodzi mi o mapy do Stronga Crusadera i zwykłego stronga. Potrzebuję jednej osoby, więc wyślę wam po jednej mapie z SH 1 i kto zdobędzie większą ilość punktów wygra?
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Uuuu. Więc Maciekolos? Chcesz zostać testerem map?
Dobra ja mam Crusadera w fazie kwarantanny ale Stronghold zwykłe mi działa poprawnie więc zgadzam się na takie układy z Nice Friendemi tobą.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Narazie mam same mapy do Crusadera. Więc Nice Friend, jak chcesz to pisz do mnie na PW lub GG to wyślę Ci pierwszą mapę...
[ Dodano: 2009-06-07, 13:05 ]
Zwracam się do Was z tym samym pytaniem co w pierwszym poście... Nice Friend dość rzadko jest obecny, co nie sprzyja testowaniu map... Czy jest ktoś jeszcze kto chciałby nim być? Oczywiście mapy do SH C
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum