Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Założyłem ten temat gdyż chciałbym się Wam zapytać czy ktoś wie w jaki sposób można zrobić swoją inwazję z celem misji "zniszcz katedrę". Jeśli ktoś posiada takowe informację to proszę tu napisać.
Z góry dziękuję za pomoc. Pozdro
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie, nie tak w ten sposób w sh:c się nie da ! Robimy kopie misji z zniszczeniem katedry i zmieniamy rozszerzenie na z .map na .sav, wchodzimy do gry klikamy w zapisane gry i wczytujemy mapę z katedrą i przenosi nas o dziwo do edytora czyścimy mapkę i robimy co chcemy.
Ale później mi tego w scenariuszach nie odczytuje, tylko jako mapa do potyczek z botami. Cóż....
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum