Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam wiem, że to kolejny temat tego typu, ale nic nie mogę zrobić z tym problem i chciałem się tylko upewnić czy właśnie wersja, którą mam nie ma możliwości aktualizacji
W załączniku jest rodzaj problemu.
bez tytułu.JPG
Plik ściągnięto 188 raz(y) 19,92 KB
Ostatnio zmieniony przez Kacper 3 Sierpień 11, 19:11, w całości zmieniany 1 raz
mam niby wersje 1.3.1 ale jak włączam grę to wyskakuje okienko ściągnij aktualizacje lub graj i nie mogę grać przez sieć bo jest komunikat że jest dostępne nowe uaktualnienie
próbowałem i bez wersji polonizującej i jest to samo
W jednym z podobnych tematów był post, że jest wersja gry której nie można aktualizować nie wiem czy to prawda jeśli tak to by znaczyło, że mam tą wersje gry
Próbowałeś z ekranu multiplayer? Bo u mnie pobieranie się włączyło w grze, ale szło strasznie wolno. U kolegi z prawdopodobnie ta samą wersją gry wszystko się udało. Ja też mam wersję 1.3.1 .
reinstalować też próbowałem właśnie po tym poście jak mi zaproponowałeś żebym w multiplayerze ściągnął aktualizacje ale dzięki za poświęcony czas dla mnie.
Też tak mam, Też tak mam! Po prostu wuskakuje błąd i koniec. Reinstal robiłem jakieś 20 razy! 20 razy! I nie pomogło.
Witam dwutygodniowej przerwie.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum