Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 13 Sierpień 16, 21:44 [problem techniczny] Kolega nie może dołączyć do pokoju w gr
Witam, mój kolega ma problem iż nie może się połączyć do pokoju w grze u mnie ani u kolegi innego (we 3 gramy), gdzie wybiera się mapę, przeciwników itp. Wcześniej tego problemu nie było.Powyłączał zaporę, antywirusa, dodał do wyjątków. Używamy GameRangera, mamy wspólną wersje gry (1.3) i wszyscy wersje Warchest.Jak on zrobi pokój to my nie możemy się połączyć.
[ Dodano: 15 Sierpień 16, 12:33 ]
Nikt nie wie, w czym problem?
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 18 Sierpień 16, 20:10
hmmm... dziwne. U mnie jest tak, że jak hostem jest mój kuzyn to nie możemy się połączyć (wieczne "oczekiwanie na gospodarza"), natomiast jeśli ja hostuje, to możemy normalnie ze sobą grać.
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum