Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Co myślicie na ten temat?Uwazam ze tą całą zapchloną dzicz powinno się rozstrzelać a jeśli nie to chociaz coś z nimi zrobić by znikneli.Miejsce w którym dochodzi do propagowania sodomii ,kąpielach w błocie, rzucaniu się warzywami i rozprzestzenaniu się wirusa HIV. A wszystko za pieniądze wyżebrane pod kościołem rzekomo na chore dzieci.
Po co rozstrzeliwać. Jak to mówił jego świętobliwość JKM po co zakazywać narkotyków, niech sie zaćpają na śmierć, ich sprawa. Taplanie sie w błocie w które mógł wcześniej sie wyprawić jakiś ohydny brudny dziad to obrzydliwe. To nie jest wymysł jakichś debilnych prawaków (bo są i tacy) że to impreza brudasów bo tak na prawde jest, większość z nich to ideologiczni spadkobiercy muzyki regge która jest wylęgarnią brudasów z dredami ( z całym szacunkiem dla boba harleja ) i ćpających narksy. Nie wiem już sam czy ten Owsik choć w 50% jest uczciwy jeśli chodzi o te pieniądze dla dzieci bo z jednej strony łatwo kogoś oskarżyć a z drugiej strony na czym on miałby zarabiać? Coś tam musi podkradać.
Po co rozstrzeliwać. Jak to mówił jego świętobliwość JKM po co zakazywać narkotyków, niech sie zaćpają na śmierć, ich sprawa. Taplanie sie w błocie w które mógł wcześniej sie wyprawić jakiś ohydny brudny dziad to obrzydliwe. To nie jest wymysł jakichś debilnych prawaków (bo są i tacy) że to impreza brudasów bo tak na prawde jest, większość z nich to ideologiczni spadkobiercy muzyki regge która jest wylęgarnią brudasów z dredami ( z całym szacunkiem dla boba harleja ) i ćpających narksy. Nie wiem już sam czy ten Owsik choć w 50% jest uczciwy jeśli chodzi o te pieniądze dla dzieci bo z jednej strony łatwo kogoś oskarżyć a z drugiej strony na czym on miałby zarabiać? Coś tam musi podkradać.
Wiadomo że kradnie ,sam w jakimś wywiadzie kilka lat temu zapytany ile zarabia miesięcznie , odpowiedział że 10 tys złotych i to mu wystarcza na skromne życie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum