Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam forumowiczów. Mój problem polega na nieudanej inwazji, która powinna zostać dokonana na moim zamku (na własnej mapce). Wszystkie wojska przeciwnika ustawiają się po posterunkiem i wydaje się, że mogą tak stać do tzw. usranej śmierci. Jedyną opcją jest zniszczenie trzech bram, które oddzielają wroga od mojego lorda. Wtedy nagle budzą się ze snu. Ponadto inżynierowie nie są w stanie nawet poskładać ani jednej machiny oblężniczej. Nawet jeśli przypuszczę na nich atak, oni nie ruszą się z miejsca. Chociaż nie, proszę mi wybaczyć! Kilku mieczników arabskich jakby od niechcenia czasami podejdzie do pierwszej bramy i nic więcej. Nawet nie atakują murów. Ktoś może miał styczność z tym problemem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum