Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ale chodzi o to, żeby ludzie szukali w Google i dostali odpowiedź tutaj. Zatem napiszmy.
Musisz mieć patcha do multiplayera, wymaga on jednak kodu aktywującego od Cenegi, po który trzeba się zgłosić do nich na maila. Patcha ściągniesz wchodząc w tryb gry wieloosobowej, dostaniesz tam opcję ściągnięcia patcha. Dalej nie wiem, bo nie chciało mi się czekać na kod.
Lol, przecież i tak można grać tylko i wyłącznie na 1.4.1 , więc po co pytać współgraczy o zbieżność wersji?
Btw. radzę nie używać zielonego koloru w postach, należy do modów zazwyczaj
Żółty też xd. Ale okej ! S.
No to może i jeszcze żółty
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ostatnio zmieniony przez Maciek 27 Sierpień 14, 23:21, w całości zmieniany 2 razy
Gra w: Stronghold 2, Stronghold Crusader II
Wysłany: 27 Sierpień 14, 22:40
Grają w SH2 nie tylko na v1.4.1 ale i na v1.4 - sprawdź na GR, jest to jedna z info podawanych w tytule pokoju lub pytają o to po wejściu do pokoju gry.
A jakie kolory w postach (poza dopuszczalnym [?] żółtym) są dopuszczalne lub mile widziane?
Wszystkie są dozwolone, ale jednak najlepiej nimi pisać w małych ilościach, bo primo - posty są od nich zbyt pstrokate i jaskrawe, secundo - są wykorzystywane do poprawiania użytkownika przez moderatora, aczkolwiek właśnie najczęściej ten zielony.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
To zależy, może jestem najaktywniejszym modem i tak się wydaje xd. Niemniej najczęściej używany, jeśli chodzi o liczbę moderatorów z niego korzystających, jest zielony.
Wysłany: 31 Sierpień 14, 09:34
@ Maciek
Co do numeru wersji SH2, w którą można grać w trybie multiplayer przez GameRanger (GR):
Widziałem (w dniu 2014-08-31) grających w SH2 przez GR (byli gdzieś tam z Azji), którzy twierdzili, że mają wersję SH2 v1.2
Pamiętam te czasy, kiedy SH2 nie było osiągalne na GR i wtedy można było grać na multi tylko na wersji 1.4.1, stąd więc moja pomyłka. Zwracam honor.
Wysłany: 1 Wrzesień 14, 07:41
Z tym zwracaniem honoru, to jest tak, że może jednak Maciek ma rację. Nie jestem pewien, czy to był na pewno SH2 v1.2 w trybie multiplayer. Chociaż grający upierali się przy tym. A może się mylili?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum