Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: GTAV,Heathstone,Farcry3,LOL
Wysłany: 17 Kwiecień 14, 11:17 GTA V
Gta V to na pewno najlepsza gra kilku lat jeżeli macie konsole PS3 lub Xbox 360 i graliście w tą przecudną grę proszę o pisanie swoich przeżyć sam zamierzam sobie kupić gta jak wyjdzie na wersje PC i zrobić zniszczenie świata Trevorem ale i zagrać na multi tak więc jeżeli graliście w tę grę dzielcie się swoimi opiniami, piszcie jakie bugi zauważyliście itp.
Ja jak najbardziej polecam. Jestem fanem całej seriii. Niektórzy narzekają na małą ilość fpsów na konsoli. Mi to jednak nie przeszkadza a nawet nie jest zbyt odczuwalne. Polecam w 100 %
Ostatnio zmieniony przez Odyn 26 Maj 14, 18:32, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 17 Listopad 14, 17:10
Fajnie, też lubię serię GTA. Grasz/Grałeś może w GTA San Andreas?
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum