Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 12 Sierpień 14, 19:34 Kiedy zagraliście pierwszy raz w Twierdzę?
Kiedy graliście pierwszy raz w którąkolwiek część z serii Twierdza? Ja gram od bodajże 2004 r. czyli 10 lat temu. A wy? Piszcie w komentarzach, która część była Waszą pierwszą, gdzie i kiedy w nią zagraliście.
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Zawsze, jak mój brat grał w Krzyżowca, to ja chętnie oglądałem. Bardzo mi się spodobała ta gra, więc sam zagrałem, kiedy miałem 4 lata (2004 r.) oczywiście nie miałem zbyt dużych trudności, bo wiedziałem, co trzeba zbudować itd. chociaż nie wybierałem wybitnych przeciwników - zwykle 4 vs 4 na mapie przedzielonej na pół rzeką i robiłem sobie powoli ładne zameczki, a moi sojusznicy (zawsze wybierałem Filipa, bo robił ciekawy zamek i koniki ) mnie bronili. Z czasem sam pokonywałem wroga, ale Saladyn był dla mnie nie do pokonania.
Gra w: Crusader, Crusader II
Wysłany: 15 Marzec 15, 16:12
Kilka lat temu koleżanka miała pierwszą cześć tej gry. Pożyczyłem od niej i tak to się zaczęło. 2 lata później w czasopiśmie "Gry" była dołączana gra Twierdza Krzyżowiec. Gram w Krzyżowca do dziś. Niedawno bo chyba 1-2 miesiące temu kupiłem na Steamie Krzyżowca II.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum