Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 18 Czerwiec 13, 12:16 Nie włącza się Windows 7 Premium
Cześć, wczoraj aktualizowałem kompa przy pomocy Windows Update. Po ściągnięciu dałem OK, kiedy pytało się, czy można uruchomić ponowinie komputer, żeby ukończyć instalację. Wróciłem po kilkunastu minutach i pokazywał się cały czas taki ekran:
http://2.bp.blogspot.com/...at+startup+.jpg
tylko bez "Welcome!" i tego kółeczka co się kręci. Co zrobić, żeby włączyć system, bo czekanie nic nie daje
Uruchom system w trybie awaryjnym i spróbuj go przywrócić, odinstaluj aktualizacje pobrane przed wystąpieniem problemu, ew. zamiast trybu awaryjnego spróbuj jeszcze opcję "ostatnia znana dobra konfiguracja", choć wątpię w skuteczność tego ustrojstwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum