Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Odziedziczyłem konsolkę po bracie ( kupił sobie XBoxa ), no ale niestety pykał on tylko w GTA SA, God Of War I i II, i Fight Night Round 3. Wszystkie kategorie dozwolone, oby tylko na PS2
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
@Erek: Fify nie lubię za bardzo, CoD jak najbardziej, słyszałem jeszcze o CoD'zie World At War który też wyszedł tylko na konsolę.
Jeśli chodzi o FlatOut 2 to pooglądam zdjątka i ew. pomyślę.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ciekawsze rzeczy znaczy co? Patrzenie jak farba schnie/trawa rośnie?
Choćby czytanie książek, jakiś sport, jakieś hobby/pasje, a nawet nauka. To smutne, że poza grami konsolowymi (bo jak się rzekło niektóre komputerowe są ok ;p) nie widzisz żadnych ciekawych rzeczy... ;]
Wszystkie ciekawe książki u mnie przeczytałem, więc za encyklopedię/biblię nie będę się zabierał :}. Trza iść do biblioteki i coś wypożyczyć. Ale dzisiaj już za ciemno. Na sport za zimno :}. Hobby/pasja... z klocków LEGO już chyba wszystko co możliwe ułożyłem. Nauka?! Człowieku, przecież jest weekend W Crusadera nie będę ciągle grał, Heroesi też mi się już przejadli, a nie będę piracił Kozaków
[ Dodano: 15 Grudzień 12, 18:03 ]
Chyba jednak pyknę w MIITW/God of War II...
Ja na PS2 zagrałem już chyba w większość dobrych gier i mogę polecić: Black(strzelanka), Metal Gear solid 3(skradanka), Silent Hill 2(horror), Silent hil: Shatterd memories(horror), Shadow of the collosus, ICO(nie grałem ale ponoć dobra), TEKKEN 5, Gran Turismo 4(wyścigi), ew. Władca pierścieni: Powrót króla. Pewnie zapomniałem o 3/4 gier, ale dawno już nie grałem na swoim ps2. Podarowałem sobie CODy, MOH, NFSy, Fife, oraz inne gry w które lepiej się IMO gra na PC.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum