Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Tak jak w nazwie, mam ten problem, i nie mogę się z tym uporać, nie mogę ani hostować, ani joinować, mam Windows 7, i próbowałem w zaporze coś pozmieniać, dodać port 16000 ale to samo, miał ktoś ten problem, i pomógłby ?
Hmm, dobra, sprawdziłem, i mogę hostować gry, mogę też dołaczać jednak, z tym że mój nick jest na czerwono, w grze czasem są ogromne lagi, i niektórzy kickają mnie z tego powodu, ale za każdym razem mi wyskakuje to info co podałem w nazwie, utrudnia to zabawę strasznie...zna ktoś jakieś rady ?
Internet mam radiowy 5 ghz, póki co zdania o nim złego nie powiedziałem.
Czerwony nick nie jest spowodowany słabym netem, po prostu jest on domyślnie ustawiony w GR żebyś wiedział gdzie jesteś. Problemy z internetem/słaby ping/słaby internet są zazwyczaj ukazane na GR kursywą ( tzn. nick laggera jest zaznaczony kursywą ).
Jeśli chodzi o błąd wymieniony w nazwie tematu: pobierz innego GR, ewentualnie poszukaj w supporcie na ich stronie: http://www.gameranger.com/support/
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum