Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Osobiście nie widzę w tym nic złego. Wstydzisz się czegoś, czy co? Ważne tylko, żeby przestrzegali zasad i podeszli poważnie do tego turnieju (rejestracja i czekanie na losowanie par, a nie granie sobie w tym momencie).
Nie muszę Ci się z niczego tłumaczyć, nie można ich dyskryminować, sami się dowiedzieli jak czytali kłótnie ze Zbychem o której już wcześniej wiedzieli.
[ Dodano: 30 Czerwiec 12, 20:37 ]
I nie było żadnej obietnicy, lol??
Im więcej ludzi tym lepiej, im więcej dobrych graczy tym jeszcze lepiej. Ludzie którzy mają mniejsze doświadczenie mogą zobaczyć jak grają najlepsi gracze na GR (jedni z najlepszych).
Do najlepszych to im daleko .
Zobaczyć? I co im to da? Tamci zjadą np takiego biednego Shevera bez stracenia jednostki i czego on się tam nauczy?
EDIT. Hahahaha. Shork, nie no, kto jak kto, ale ty to masz poczucie humoru, nie boje się , bo nie gram w tak śmiesznych turniejach, zresztą bez obrazy . Póki co to ja tobie 2 razy dupę skopałem a ty mi ani razu, w tym raz jechałeś na tm. Więc nie masz tu nic do powiedzenia.
Elmo czytaj uważnie. Na tym screenie wyraźnie jest napisane "może ja bym paru zwołał (spokojnie nie z x-con)" . Faxid wcale nikogo nie wołał , tylko o tym turnieju np. ja wiem juz od dluzszego czasu. Powiedz wreszcie , czemu tak bardzo na każdym kroku przeszkadzają Ci gracze z X-CON.
Jak ktoś ma kolegów to niech ich zaprasza na forum, nie ma znaczenia w jakim klanie grają. Regulamin jest jeden i obowiązuje każdego. Każdy dopóki przestrzega regulaminu będzie mile widziany.
Elmo czytaj uważnie. Na tym screenie wyraźnie jest napisane "może ja bym paru zwołał (spokojnie nie z x-con)" . Faxid wcale nikogo nie wołał , tylko o tym turnieju np. ja wiem juz od dluzszego czasu. Powiedz wreszcie , czemu tak bardzo na każdym kroku przeszkadzają Ci gracze z X-CON.
Czyli to między innymi przez niego X-CON gra .
Ty grasz w ogóle w cruska macku? Nie znam takiego typola jak ty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum