Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 6 Czerwiec 12, 18:44 Crusader problem z grą przez Wi-FI
Chciałem z bratem pograć w twierdze krzyżowiec online. Mamy najprawdopodobniej te samo IP( ja mam podłączony router do komputera, on ma internet przez Wi-FI) i teraz moje pytanie. Co zrobić abyśmy mogli razem zagrać? zainstalowałem u siebie Hamachi, ale dalej nie można sie coś połączyć. Brat ma Win. Vista ja XP
Bardzo bym prosił o jakiś poradnik jak zagrać bo w internecie takowego nie znalazłem.
Skorzystajcie z programu GameRanger, też miałem kiedyś identyczną sytuację i przez hamachi nie dało się połączyć, a przez GameRanger wszystko ładnie działało.
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 6 Czerwiec 12, 22:08
W sumie najlepiej byłoby się przez sieć lokalną łączyć przez router, a nie przez Internet. Próbowałem zrobić coś takiego podczas gry w minecrafta - jak połączyć się z serwerem który jest w tej samej 'grupie domowej'?
jak połączyć się z serwerem który jest w tej samej 'grupie domowej'?
takie same pytanie mam )
Kupiec Hrupkuw napisał/a:
Skorzystajcie z programu GameRanger, też miałem kiedyś identyczną sytuację i przez hamachi nie dało się połączyć, a przez GameRanger wszystko ładnie działało.
Ok. Dzięki sprobuje dziś
[ Dodano: 8 Czerwiec 12, 16:24 ]
No przez GameRanger dobrze chodzi, ale troche się laguje, nie wiem czemu przecież jest te same łącze. Ale najwazniejsze ze działa
Dzięki za info.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum