Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold Crusader v1.1
Wysłany: 14 Sierpień 11, 09:18
STRONGer napisał/a:
Dosyć dobry poradnik, ale chyba chleb jest wydajniejszy i bardziej opłacalny od jabłek
Na 5pt chleb chcesz robić?
Na mapach gdzie mieści się około 10 jabłek robi sie zazwyczaj jabka a już na pewno na 5 pt w innym wypadku przeciwnik wykończy Cię 1-2 min po no rushu.
Każdy ma swoją taktykę, owszem ja tez robię jabłka, ale szybko stawiam 5 farm przenicy 3 młyny i 15 piekarni, ustawiam racje na maksymalne i podatki na - 16 i kasa sama mi leci , na 5pt grałem tylko 3 razy (zwykle gra się na 10pt lub 20pt) dwa razy wygrałem, raz przegrałem.
Cóż poradniki świetne, przyda się początkującym. Dobrze by było wstawić je na stronę główną, na pewno więcej uczą niż obecny poradnik. Mnie nauczyły tego, że jestem za wolny i to o wiele xD.
PS. Ja spichlerz zwykle zagradzam domkami i chyba w pierwszym filmiku zapomniałeś zrobić to wcześniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum