Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Jak rośnie Twoje doświadczenie w grze to musi stawać się coraz łatwiejsza. Możesz spróbować SHC: E, tam masz więcej jednostek i chyba to trochę utrudnia.
Ale ja i tak polecam multiplayer, tam masz najtrudniejszych przeciwników. Nawet bardzo słaby gracz-człowiek jest dużo lepszy od schematycznego bota więc gra jest po prostu ciekawsza.
Jak rośnie Twoje doświadczenie w grze to musi stawać się coraz łatwiejsza. Możesz spróbować SHC: E, tam masz więcej jednostek i chyba to trochę utrudnia.
Ale ja i tak polecam multiplayer, tam masz najtrudniejszych przeciwników. Nawet bardzo słaby gracz-człowiek jest dużo lepszy od schematycznego bota więc gra jest po prostu ciekawsza.
Na multipalyerze nie moge grać bo mam Warchesta a na GR prawie wszyscy mają zwykłego Kruska
A czy może za pomoca AIV editor można utrudnić przeciwnika np. postawić więcej warsztatów i domów
Oczywiście że można tak zrobic, ale wtedy np. trzeba postawic botowi więcej chat co = więcej żarcia jest u niego zjadane. Natomiast boty robią określoną ilośc budynków żywnościowych więc trudniej byłoby mu to wykarmic. W ten sposób spadałaby mu popularnośc przez co byłby jeszcze łatwiejszy do zniszczenia
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Chodziło mi o utrudnienie a nie ułatwienie przeciwników, a po za tym ten temat jest już od dawna nieaktywny.
maciekolos wyjaśnił Ci dlaczego bez sensu jest takie ulepszanie Bo starając się ulepszyć jeszcze pogorszysz sprawę ;D
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum