Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam, interesuje mnie profesjonalna gra w SHC multiplayer. Szukam kogoś bardzo doświadczonego, kogoś kto poświęci mi trochę czasu. Nie mówię tu o podstawach, bo je znam, czasami uda mi się pokonać silnego przeciwnika, byłem w kilku klanach, regularnie gram od kwietnia tego roku. Dotychczas grałem najczęściej na 10 pt, nof/fs|no f only, kok on/off, 3k gold i chciałbym poznać też inne tajniki eko oraz walki. Jeśli ktoś ma chęć mnie czegoś nauczyć to, proszę napisać tu w temacie.
Nick na GR: Faxid
EDIT: Aby nie pozostać dłużnym/biernym dla społeczeństwa i ja mogę czegoś nauczyć całkiem początkujących na grze 10 pt.
Ja również szukam nauczyciela gry w Stronghold: Crusader.
Mam doświadczenie jedynie w singlu. W multi grałem jedynie raz z moim kolegą przez lana.
Chciałbym znaleźć kogoś kto wyjaśniłby mi podstawy gry w multi.
Podczas gier multiplayer przypatrz się innym doświadczonym graczom, ja tak robię i jestem teraz trochę lepszy;) coraz większy opór stawiam graczom;) chociaż wciąż nie jestem super graczem:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum