Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam chciałbym was poprosić o blinkw32.dll Bo gdy włączam grę to wyskakuje mi błąd z " Nie odnaleziono Pliku" I zwracam się do was czy mogli byście wrzucić na stronę jakąś blinkw32.dll oczywiście do Crusader'a
Bardzo był bym wdzięczny ;]
Ostatnio zmieniony przez Kacper 31 Lipiec 11, 16:18, w całości zmieniany 1 raz
Oto plik . Na wypadek wrzuciłem dwa pliki - jeden ze zwykłego Crusader - drugi z Crusadera z edycji Warchest. [ Tak na wszelki wypadek, chociaż nie sądzę, aby się różniły ]
Wielkie dzięki ! Nie wiesz jak bardzo mi pomogłeś, a takich jak ty dużo się nie znajdzie. Chciałbym ci podziekować za to, że spędzasz tyle czasu na forum i pomagasz ;] Bardzo to doceniam. Dziękuję i pozdrawiam a szczególnie Bordinio i resztę moderatorów.
Drobne uwagi co do pisowni Nie ma za co.
- Bordinio
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 24 Kwiecień 11, 13:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum