Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 24 Marzec 11, 15:38 Battlefield 2142
Gra ktoś z was w Battlefield 2142?
Mam problem, otóż w najnowszych Battlefieldach firma EA wpadła na jakże mądry pomysł, że aby odblokowywać broń i mapy, trzeba nabijać punkty na multiplayer.
W Battlefieldzie 2142 poza posiadaniem gry i konta, należy również zainstalować patch Northern Strike i chyba jeszcze jakieś updaty, bo bez nich nie moge grać na multi, przez co niczego nie mogę odblokować. Problem polega na tym, że nie mogę się połapać w tych updateach i dodatkach, co i w jakiej kolejności zrobić, a linki do ich pobierania wygasły, tak samo jak do dodatku Northern Strike. Generalnie EA wszystko zaniedbała. Czy ktoś z was już przechodził przez te trudności i poradził sobie z nimi? Bo przydałaby mi się pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum