Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SHC, Sacred 2, Red Orchestra, Cs, Gothic
Wysłany: 6 Luty 11, 12:19 Filip, Fryderyk i Szeryf
Ma ktoś pliki tych trzech przeciwników? Na stronie link do pobrania nie działa (w każdym razie mi nie). Byłby ktoś tak miły i zapodał linkiem? Z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony przez Kacper 8 Luty 11, 16:14, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 9 Luty 11, 11:20
Jeśli chodzi o same pliki .aiv to proszę: http://www.speedyshare.co...ip_i_Szeryf.zip
A jeśli chodzi o coś innego, to napisz Odynowi, żeby odświeżył te pliki na stronie, bo ja miałem ich od razu zainstalowanych w Krzyżowcu, więc nie wiem czego jeszcze trzeba, żeby działali.
Te pliki wklejasz do folderu aiv i może będzie działać.
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Gra w: SHC, Sacred 2, Red Orchestra, Cs, Gothic
Wysłany: 9 Luty 11, 15:26
ImpPoland, odnośnie kupna to sprawdzałem w empiku czy mogą sprowadzić i okazało się, że nie. Na allegro też tylko używane bez zdjęć płyt z drugiej strony więc... Pozostanie mi czekać na reaktywację sprzedaży.
Mam te pliki Wstrzymaj się jednak z kopiowaniem dźwięków i plików bink. Wydaje mi się, że dźwięki i bink'sy są już w katalogu Twojej gry i to polskie. [ Te z paczki są angielskie ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum