Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Crusader :)
Wysłany: 10 Marzec 10, 19:36 Strzelanie z Procy Sznurkowej
Czy Ktoś z Was Strzelał z Procy Sznurkowej??? Bo ja tak...bardzo Fajne Zajęcie :D:D:D...Jeśli Ktoś jeszcze ma takie Zajęcie (Lub Bardzo Podobne) To Wpisywać się :D
_________________ "Moi Ludzie Są Szybsi Niż Wiatr, Bardziej Cisi niż Wąż...Masz Racje Że Się Ich Obawiasz"
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 10 Marzec 10, 19:42
No z procy szczelałem, ale tylko parę razy ;p. Fajne zajęcie, fajne. Moi kumple mają gable. Jak z ekipą idziemy do buszu, to czasami bierzemy proce i se celujemy w jakieś puszki, bażanty (z daleka, żeby niczego mu nie zrobić), żuli (nie no, joke, w ludzi się nie strzela, przynajmniej nie z gabli ;p). Osobiście swojej procy nie mam, ale podobno zrobić taką nie jest trudno. Pzdr .
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 11 Kwiecień 10, 12:45, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Crusader :)
Wysłany: 10 Marzec 10, 21:17
Hehehe Proca Sznurkowa Jest Strasznie Fajna Ale trzeba dobrze wszystko Opanować.Technikę rzutu i tak dalej...Ja Dopiero się uczę xD Próbuje Tez strzelać w jakieś przedmioty oczywiście nie trafiam ale nie dużo mi brakuje :D:D
Pzdr.Dla wszystkich Procarzy
_________________ "Moi Ludzie Są Szybsi Niż Wiatr, Bardziej Cisi niż Wąż...Masz Racje Że Się Ich Obawiasz"
Pamiętam że kiedyś mialem proce kupioną w sklepie "wszystko po 4zł" xD .Miałem zrobioną strzelnice i strzelało się do butelek i słoików, przy którymś z kolei strzale za mocno naciągłem i proca się złamała
Gra w: SHC, SH2 Deluxe
Wysłany: 9 Grudzień 10, 15:49
Kamilsoon napisał/a:
przy którymś z kolei strzale za mocno naciągłem i proca się złamała
Ale mu chodzi o taką procę jaka jest w twierdzy
A co do tematu, nie strzelałem ani z takiej procy jak u Kamilsoon'a, ani z takiej jak u wojtas'a.
Może sobie kiedyś kupię .
_________________ Alanné mba yi woma... wé
Ho tou sondé
Ho ma... yé
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum