Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Dla mnie ostatnia misja to żaden problem Najbardziej wymordowałem się z tą gdzie trzeba wybić Wieprzowi wszystkie jednostki w jego zamku MASAKRA, nie wiedziałem nawet jak do tego podejść.
_________________ "Wolał krew mężnie przelać, niż życie ocalić."
Chłopie, gadka jest o Crusader Warchest, a nie Stronghold. A żeby nie było offtopa, to powiem, że choć przeszedłem ponad połowę kampani głównej, to w Warcheście nie jestem nawet w 10 misji. Chociaż dawno nie grałem w Wachesta.
Ja w Warchesście to doszedłem najwyżej do planszy w której jestem z Marszałkiem Opatem na Nizara Omara czy jakoś mu tam i nie pamiętam już na kogo bo dawno nie grałem.
kamilsoon! to jest możliwe do przejścia w odpowiednim terenie na danej planszy bo zasoby to kamień i żelazo a może miał on dużo trawy i mase żarcia z którego zarabiał moim zdaniem da się coś takiego przejść
Ostatnia. Dopiero do niej doszedlem dzis;p Juz widze, ze jest imba. Praktycznie zerowe szanse na rozbudowe gospodarki zywnosciowej, male zasoby finansowe. Nadzieja w tym aby pokonac tego przeciwnika na dole i zabrac mu kaske oraz przestrzen zyciowa. Jutro bede sie z nia meczyl i zamierzam przejsc;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum