Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 17 Sierpień 10, 21:33 The Witcher: VERSUS
Witajcie! Czy ktoś z Was, Szanowni Użytkownicy Strongholdnet (xD), grał kiedyś w przeglądarkową grę o nazwie The Witcher: VERSUS? Adres: http://versus.thewitcher.com/
Ostatnio odkryłem ją z kumplem, bo znudził nam się Tanoth. Gra okazała się niezwykle ciekawa i wciągająca, mimo że nie czytałem ani nie grałem nigdy w Wiedźmina. Ciekawy interfejs, nietypowe sterowanie, zupełnie inne niż na szablonowych grach GameForge . No i, co najważniejsze, DA się póki co żyć bez PREMIUM (Mandragory to się tym razem nazywa).
Póki co mam 13lvl, gram wiedźminem (klasa) . Zapraszam do gry, a także do dyskusji na jej temat!
Gra w: 1, Crusader
Wysłany: 18 Sierpień 10, 06:42
Cześć, też gram w to, bo zacząłem czytać sagę Nie typowe, ciekawe walki. Jednak świat zdaje się mi niedopracowany. Za mało klas. Przydałby się krasnolud, elf, rycerz, gnom, czarodziej itp. I ta przeraza mi nie pasuje A na jakim grasz serwerze i jaki nick? Ja na pierwszym a nick: Adrianoos3
Wysłany: 18 Sierpień 10, 11:39
Ja też na pierwszym i mam nick: Fryzjer108.
Co do ras, to faktycznie Przeraza jakoś nie pasuje, mogliby dać coś innego. A jeśli chodzi o liczbę klas, to mnie tam pasuje, że nie ma za dużo, przynajmniej łatwo się zdecydować .
Wysłany: 7 Wrzesień 10, 19:59
Muszę znowu zacząć pykać. Nie miałem ostatnio czasu, ale szkoła się zaczęła, to... będzie go więcej . Ciekaw jestem, czy uda nam się styknąć w tej samej gildii, Wojowniku .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum