Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SHC, SH2 Deluxe
Wysłany: 12 Listopad 10, 19:46
Z gier lubię strategie, rpg i różne style mieszane tych obu.
Ze sportów sztuki(sporty i systemy) walki(trenowałem Taekwondo przez 3 lata, ale przestałem z powodu braku czasu, no wiecie dodatkowy angielski, mata itp.)
Z muzyki lubię rock(typu Guns 'n' Roses), oraz niektóre piosenki Bee Gees'ów
Zbyt wiele tego nie ma, ale co tam
_________________ Alanné mba yi woma... wé
Ho tou sondé
Ho ma... yé
Gra w: Stronghold 1
Wysłany: 14 Listopad 10, 19:04
KereQ napisał/a:
lubię układać z klocków Lego
Ja też bardzo lubiałem klocki Lego, teraz nie mam zbytnio na to czasu
Głównie interesuje się historią (starożytność, średniowiecze) geografią (lubię mapy ). Słucham przeważnie rocka, ale spokojnych kawałków też np. Enya.
Ze sportu głównie rower, lubię także pochodzić po górach, w szczególności po Bieszczadach.
Z gier to oczywiście strategie i czasami strzelanki, żeby się wyżyć
Od czasu do czasu przeczytam jakąś książkę, głównie fantasy. Lubie także oglądać ciekawe filmy.
Gry komputerowe: Strzelanki (call of duty RULEZ ), RTS, RPG, hmmmm a no tak: mini gierki takiego typu jak Zuma
Gry na Xboxa 360 (MUSI BYĆ ODDZIELNIE ): Akcja, Strzelanki (grałem na razie tylko w call of duty modern warfare 2 i CoD black opsa oraz w medal of honor) Fifa (chociaż nie umiem grać) no i też takie walki typu tekken, naruto itp
Hobby: Tworzenie gier (dopiero zaczynam i nadal buduje gry z "klockow" a skrypty pisze prymitywne (nawet paska życia nie umiem zrobić )
Filmy: Przygodowe, akcja, od czasu do czasu też kreskówki
Sport: Koszykówka, aa no tak unihokej
Inne: Manga i Anime, trochę interesuje się japońcami
Ulubiony przedmiot w szkole: (mam 2) Informatyka i Matma(matmy nie lubie ale za to dostaje same 5 i 6 [najgorsza moja ocena to 5 ])
Hmmm a klocki lego mam nawet dalej w pudełku ale mi się już troche nie chce nimi bawić (a w mojej klasie 7 z 12 chlopakow na mikolaja kupuja se zabawki ja już wiem że chce dostać od "mikołaja" (szkoda że już znam prawdę ) jakąś gre na xboxa
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 25 Marzec 11, 18:22
theRadek222 napisał/a:
1612(z Michałem Żebrowskim)
Stary, Tobie podobalo sie to rosyjskie klamstwo? Husaria z metrowymi lancami szarzujaca w brame, hetman Zolkiewski jako lysy brutal, gosciu ktory rozwalil arsenal ze skorzanego(WTF?!) dziala, jakies cuda niewidy, jak nauki szermierki przez trupa, jakies jednorozce, polska armia skladajaca sie glownie z najemnikow(kolejne WTF?!). Sory, ale ten film to wielki shittttt.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Komputer
Programowanie, strony internetowe, HTML, PHP
Z gier to strategie, jakieś MMORPG czasami pogram, RPG, strzelanki też...
Książki
Bardzo lubię czytać książki fantasy najlepsze ale także przygodowe różnej maści "wojenne"( nie wiem jak to nazwać, lubię zabijanie)
Muzyka
Rock i Reggae rlz.
To by było chyba na tyle. Pozdro
P.S- DarnokOk Ja też gram w Tekkena xD mam 1,2,3,5 na Playstation 2, nie mam niestety trójki ani Xboxa 360 i w T6 nie pogram
_________________ \m/
Ostatnio zmieniony przez adi142 2 Wrzesień 12, 00:11, w całości zmieniany 1 raz
Sport
Airsoft, pływanie
Komputer
Ciekawe RPG, zwłaszcza Stalker, Gothic i Wiedzmin, czasami strategie, np. DoW czy SH
Muzyka
Metal, zwłaszcza trash. Zespoły: Metalica, Eluveitie i Sabaton[/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum