Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 25 Październik 09, 21:01 Zabawa Hexem
Stary dobry program Hex jest dziś często używany, wielu znudziły już stare kolory, obiecująco zaś wyglądało granie - o tak, dla odmiany - kolorkiem żółtym zamiast czerwonego, czy np. czerwonym zamiast niebieskiego. Jednak zastanawialiście się, co się stanie, gdy wpiszemy co innego niż liczby 1-8? Dla zabawy postanowiłem to sprawdzić, i przy wpisaniu 09 wyskakuje nam oprócz dziwnie umaszczonych jaskrawych ludków pare łuczników, pałkarzy czy arabskich zbrojnych o orginalnym niebieskim różniącym się od standardowego (Widać to szczególnie u pałkarzy). Arabscy łucznicy otrzymują brązową szatę, zaś niewolnicy wyglądają, jakby wyszli z bagien. Asasyni mają jednolitą czarną barwę, zaś procarze, łucznicy konni i miotacze bomb ogniowych otrzymują ładny, szarawy kolor. Niestety, to jedyne zmiany, choć w niektórych liczbach powstają jednostki całkowicie czarne, i możnaby czasem zrobić "Jeźdźców Widmo". Link do kolorowych jednostek:
http://img202.imageshack.us/img202/6746/hex.png
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Gra w: S 1, S 2, Crusader (stary), Legends
Wysłany: 24 Listopad 09, 07:12
Podłączam się pod pytanie nade mną. Czy da się w Twierdzy 2 i Twierdzy Legendy ( W Twierdzy Legendy można wybrać kolor ale fajnie by było pozmieniać w kampanii )
_________________ ,,Drżyjcie śmiertelnicy,drżyjcie i rozpaczajcie do waszego świata zstąpiła zagłada" - Lord Archimonde władca Płonącego Legionu-Warcraft III
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum