Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 15 Sierpień 10, 14:53 [problem] Gra w Game Spy
witam Jestem nowy i chciałbym zapytac bo mam mały problem zainstalowalem gre oraz gamespy i widze ludzi itd itp:) ale wyskakuje mi ,, oczekiwanie na gospodarza'' i grac nie moge;/;/;/ Pomocy!!
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 16 Sierpień 10, 18:12
moze jakas zapora w komputerze lub coś z połączeniem? bardzo wazna jest wersja gry, bo jak są niezgodne to po połączeniu nie tylko wyskakują kominukaty, są też kwadraty zamiast liter i inne hity. Masz coś takiego? Bo może to wskazać na bezpośrednią przyczynę.
mam cos takiego:
PORT-RESTRICED CONE NAT ROUTER.
Your ineternet connection is behind a port restriced cone nat router that may prevent from connecting to dome players in peer peer game
No i tu mamy wszystko wyjaśnione... angielskiego w szkole nie macie, czy jak?
Musisz sobie poustawiać porty, bo inaczej nie pograsz, przez swój router. Większość nie wie jak to robić, więc zainstaluj sobie GameRanger, taki program podobny do GameSpy - http://www.gameranger.com/
GameRanger automatycznie wszystko przekierowuje, więc nie będziesz miał problemów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum