Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 15 Sierpień 10, 18:11 [problem z misją] Misja 7 Kampanii Ofensywnej
Witam,
Mam pytanko. Jestem obecnie w Misji 7 Kampanii Ofensywnej. Mam dorwać Olafa. Siedzi za potrójnym drewnianym murem. Mam mizerną armię i 4 katapulty.
Misję przeszedłem, ale mój rycerzyk stracił konia. Czy jest jakaś możliwość by tego konia odzyskać lub jakiś sposób na przejście tej misji bez strat lub z niewielkimi stratami oraz z koniem?
Rycerza użyłem, by zniszczyć dwie balisty stojące przed pierwszym murem i siejące zniszczenie w mojej armii. Niestety mój rycerz w tym starciu stracił konia.
Ostatnio zmieniony przez Kacper 3 Sierpień 11, 19:02, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 15 Lipiec 12, 18:22 Re: Misja 7 Kampanii Ofensywnej
AdrianC napisał/a:
Witam,
Mam pytanko. Jestem obecnie w Misji 7 Kampanii Ofensywnej. Mam dorwać Olafa. Siedzi za potrójnym drewnianym murem. Mam mizerną armię i 4 katapulty.
Misję przeszedłem, ale mój rycerzyk stracił konia. Czy jest jakaś możliwość by tego konia odzyskać lub jakiś sposób na przejście tej misji bez strat lub z niewielkimi stratami oraz z koniem?
Rycerza użyłem, by zniszczyć dwie balisty stojące przed pierwszym murem i siejące zniszczenie w mojej armii. Niestety mój rycerz w tym starciu stracił konia.
mała porada...katapultami zmiataj ludków którzy idą w twoją stronę
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum