Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Crusader - Crusader Extreme
Wysłany: 1 Wrzesień 10, 20:42 Problem z dodaniem bota do scenariusza.
Witam wszystkich chcących mi pomóc przejdźmy do tematu. Problem jest następujący tworzę kampanie (scenariusz) chcę dodać BOTA (Saladyna). Tworze mapę tak jak jest opisane w temacie --->Triki w edytorze map<--- robie ją w inwazji następnie wybieram krucjatę. Odpalam mapę wybieram przeciwnika. Czekam chwile i zapasuje grę. Następnie powinienem wejść do folderu saves skopiować plik i wklejić do folderu maps. Tu właśnie pojawia się problem wchodzę do folderu --->saves<--- a on jest pusty nie ma w nim żadnego pliku. Odpalam grę wczytuje i gra działa i wczytuje się bez problemu. Zapisuje ponownie i znów wchodzę w folder --->saves<--- i nadal nic. POMÓŻCIE
_________________ Nie mam pomysłu na ciekawy PODPIS więc niech będzie o taki xD
Ostatnio zmieniony przez Kacper 1 Wrzesień 10, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum