Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
1 Misja Straasznie nudna,mogłeś daać więcej wojsko na mury i graczowi
2 Misja Już coś zaczyna się dziać ale mogłeś jeszcze coś dorobić czy coś
3 Misja Myślałem że to będzie też coś jakaś lipa ale nie ta była super
4 Misja Ta też super a co ty w lewym górnym rogu jakieś ZOO królików robiłeś czy co ? :P
1 misja - dno, za mało wojsk, nudna misja
2 misja - lepiej, ale za łatwa
3 misja - chyba najciekawsza z tych czterech
4 misja - nawet fajna, ale za łatwa, dziura w jednym miejscu w murze i już po grze
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 11 Kwiecień 09, 12:51
5.Misja Nowy Wróg
Po zwycięst6wie nad szeryfem myślałeś że będzie spokojnie ,ale
myliłeś się masz nowego wroga to Król Filip I chce objąć władzę
i cię zniszczyć . Nie dopuść do tego!
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 14 Kwiecień 09, 14:20
Przykro mi to mówić, ale 6 misja jest do d...
Czemu? Oto moje zastrzeżenia:
-4 razy próbowałem - nie ma szans na przejście tej misjii
-Nie uzasadniłeś, czemu po zabiciu lwów dołącza do nas wojsko. Czy to są więźniowie lwów? Wojownicy, co czekają, aż zwiadowca im powie, że ktoś zabił lwy?
-Skoro mamy arabów, nie uzasadnileś też, czemu dochodzą do nas europejczycy.
-Nie rób takiego ułożenia kopalni żaleza, please. Źle się rzuca na oczy jak kwadratowe żelazo i kamień
-Zue ułożenie morza, i za dużo mew.
-Mogłeś zapisać dopiero po jakimś czasie, bo kipskie też jest to, że Filip ma idących do niego poddanych.
-Suaby krajobraz
-Bardzo suaby krajobraz
-Nierealistyczny zamek
-Bardzo nierealistyczny zamek
-Na siedzibie też powinni być przecież jego strażnicy
-Błąd gotowych kampanii - wieże arabskie (okrągłe) u europejczyków.
12 błędów. Kipsko
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
1 misja - Dno całkowite mogłeś zapisać póżniej bo niby skąd idą ci poddani a poza tym za mało wojska dałem głównego "bohatera" żeby spalił zamek a on padł XD
2 misja - To już coś się dzieje mamy władzę nad jakimś zameczkiem ale jest za łatwa.
3 misja - To już coś musiałem sie namęczyć ze złotem jak za całe wyszkoliłem konny łuczników bo mi było ich za mało to dorobiłem ze sto i złota nimaXD
4 misja - Wow już coś się dzieje męczyłęm się z tą misją.
5 misja - Za łatwa ale nawet niezła.
6 misja - Popieram zdanie Kokoju.
Tyle ode mnie.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum