Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 4 Sierpień 11, 18:35 Problem ze spolszczeniem
Witam, mam problem i mam już go dość. Szukałem dużo, ale nic nie opisuje mojego problemu. Otóż instaluję twierdzę i nie mogę zainstalować patcha polonizującego. Po instalacji bez żadnych patchów wersja gry to 1.3D. Z tego co pamiętam instalują się dwa patche (jest wybór, grasz czy pobierasz). I tu zadaję pytanie : Na której wersji angielskiej zainstalować patcha polonizującego? Mam go na drugiej płytce i przycisk jest.. szary. Po prostu nieaktywny, nie mogę nic zrobić. Pomocy, mam dość reinstalowania.
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Niezupełnie, bowiem spolszczyło mi tylko słownie. Dalej nie widzę tego, na czym mi zależy, czyli przetłumaczonych nazwach różnych rzeczy. ''Postaw skład Panie'' Zaznaczam, i widzę ''Stockpile''.
EDIT: Taki jestem cwany, że ściągnąłem spolszczenie napisów z tej strony i teraz mam całe. Chociaż w sumie nad tymi dialogami się zastanawiam, bo te odgłosy są jakieś sztuczne. I nie takie śmieszne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum