Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 7 Maj 10, 17:37
Ja poznałem się w SHC na... świetlicy szkolnej . Najpierw bawiłem się w edytorze, później spróbowałem skirmish, a pod koniec wakacji dostałem Krzyżowca. W styczniu bodajże dostalem od kolegi z klasy deluxa. W klasie ma strongholda deluxa 3 osoby, a ze mną 4 (chyba).
Gra w: Twierdza Deluxe, Twierdza Krzyżowiec
Wysłany: 15 Maj 10, 11:11
U mnie w klasie grało dwóch kolegów i zachęcili mnie do tej gry. Najpierw pożyczyli "jedynkę" , a dalej tam mi się spodobało, że kupiłem Krzyżowca. Teraz czekam, aż uzbieram na Antologie, bo grałem tylko w dema Stronghold 2 i Legends. Poza tym teraz mam tylko Krzyżowca a jedynka mi się bardzo podobała.
Z klasy do dzisiaj gram tylko ja.
_________________ Kontakt: e-mail: usio@poczta.onet.pl Skype:Usiek01 Komórka:[T A J N E]
fax: się zgubił
U mnie w klasie chyba cztery razem ze mną (mam w klasie 21 osób) i grywalność w mojej klasie:
-Ja gram ze wszystkich najdłużej chyba 3 lata aż
-Mój kolega grał krótko ok. miesiąc i już chyba nie gra
-2 koledzy to grali mało bo woleli inne RTS, albo też ich to nie kręciło tak bardzo jak mnie
O szkole to nie wiem
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum