Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 14 Lipiec 16, 17:48
Poza odświeżeniem Strongholda, gram ostatnio w Wiedźmina (wczoraj kupiłem najnowszy dodatek ), Heroes of Might and Magic III (jak przez większość życia), jakiś czas temu siedziałem też w Gothicu i Settlers. W najbliższym czasie planuję wreszcie odpalić Skyrima. Jak chodzi o gry internetowe, to niedawno grałem w Neverwinter, a obecnie pocinam sobie nieco w Plemiona .
Czasem, pomimo, że większość czasu na kompie spędzam programując to odpalę na godzinkę lub dwie Crypt of the NecroDancer - z gatunku prostych do nauczenia się, ale trudnych do wymasterowania. Naprawdę polecam, szczególnie, że główny OST gry został zremiksowany przez kilka osób na różne style muzyczne, więc wątpię, by komukolwiek przeszkadzała muzyka - każdy remiks jest dostępny w podstawowej grze na Steamie, nie potrzeba DLC (bo ich nie ma, jedynie można kupić właśnie OST).
A co najważniejsze, nie nudzi się, a każdą postacią gra się troche inaczej, więc nie ma uniwersalnej taktyki.
I to w zasadzie jedyna gra w którą aktualnie gram, wyłapana na letniej promocji.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Obecnie w kilka gier akcji, które na maxa mnie wciągnęły - https://grynaprzegladarke.net/akcja/ Gram zazwyczaj tutaj i w: War Thunder, Star Conflict i Total War: Arena. Mi spodobało się akurat to, nie wiem jakie Wy macie gusta, ale te gry dla mnie są jednymi z lepszych w tej kategorii.
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 4 Listopad 18, 16:25
Większość czasu, który teraz spędzam na graniu wykorzystuję przy Gwincie, w którego już prawie od 2 lat jestem wciągnięty po uszy
Gram także w nowy twór CDPR, czyli Wojnę Krwi
Oczywiście grana jest także nowa FIFA 19.
Przy okazji odświeżam sobie starego, dobrego Gothica.
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum