Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 28 Styczeń 10, 19:28
Inwazja wilka jest słaba w porównaniu do twoich innych map. Podnieś poziom trudności, bo z taką kasą wystarczy kupić dużo kusz i postawić ich na pierwszą warstwę murów...
Do krajobrazu nie mam zastrzeżeń, w takiej inwazji jak ta, to nie zwracam specjalnej uwagi na krajobraz.
Ogólnie 5/10, mogłeś to zrobić trochę lepsze. I sory za zbyt ostrą krytykę.
Gra w: SH1,SHC
Wysłany: 29 Styczeń 10, 15:00
Ogólnie rzecz biorąc mapy spisują się na +7/10. Podobają mi się krajobrazy, zamki też dosyć ciekawe. Nie podoba mi się, że np. jedna mapa jest trudna nad którą trzeba chwile pogłówkować, a inna znowu bardzo prosta. Może podziel mapy na stopień trudności?
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 25 Marzec 10, 15:10
Inwazja Wieprza o wieeeeele lepsza od inwazji wilka. Krajobraz spoko, oprócz tego, że rzeka jest trochę za mało równa (w sensie, że za dużo wodospadów), przez co kiepsko wygląda oraz to, że na nizinach nie można budować farm, bo jest tyle kamieni i skał.
Rozgrywka bardzo fajna, ale mi się nie udało (2 razy próbowałem). Próbowałem różnych sposobów, m.in. postawiłem trochę włóczników na mury i zrobiłem więcej smolnych rowów, ale i tak pokonywali mnie i zostawało im jakieś 30 pałkarzy i 20 pikinierów. Ale wierzę Ci, że da się przejść. Jakby co, to grałem na normalnym.
8,5/10
Oblężenie twierdzy Hatlaw(nazwa zmyślona)
Wieprz i Wąż po porażce, jaką ponieśli postanowili zebrać resztę swojego wojska i zaatakować prawie niestrzeżoną fortece Hatlaw. Jednak szpiedzy donieśli i zamiarach wrogów(taka kontynuacja Inwazji Wieprza).
Cel:
Umocnij obronę zamku i odeprzyj ataki wroga(wydaje mi się, że nie jest za łatwa).
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 31 Marzec 10, 17:55
Inwazja wilka to jedna z najgorszych misji, gdyż nie jest zbyt ładna i jest za prosta.
5/10
Inwazja wieprza jest niemożliwa na żadnym poziomie jeśli ktoś przejedzie to co najwyżej Ty, gdyż sam robiłeś tę mapę i wiesz co i jak.
7/10
Hatlaw hmm tą mapkę najtrudniej ocenić krajobraz no nie wiem dla mnie niespecjalny, ale może innym się podoba. Jednakże mapa jak i inwazja wieprza jeśli są do przejechania to tylko na łatwym.
W Oblężeniu Hatlaw trzeba zrobić max warsztatów łuczników i pikinierów i ewentualnie pogrubić mury. Od razu zniszczyć katapulty i trebusze w innym wypadku mur przerwą w kilka chwil.
W Inwazji Wieprza ma się BARDZO mało czasu na umocnienie się. Trzeba zrobić max warsztatów łuczniczych i najlepiej zastopować prace myśliwych, drwali. Jak wejdą do zamku, wylewać cały czas olej w miejscu, gdzie przerwali mur(lub wylać olej tak, aby zapalił się cały zamek). Ja tak przeszedłem.
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 6 Kwiecień 10, 17:30
Inwazja Wieprza.
Cóż, bardzo trudna. Szybko poprzez drabiny wrodzy dostali się do środka. Dzielnie jednak broniłem siedziby, i wielu wrogów zginęło zanim się dobrali do lorda. Krajobraz fajny, nie mam zastrzeżeń, oprócz tych skał - było ich tam jak ryb w morzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum