Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SHC, Sacred 2, Red Orchestra, Cs, Gothic
Wysłany: 13 Luty 11, 16:27
Mi by się takie porady też przydały . Poza tym szukam kogoś do gry w okolicy (najlepiej w gminie) bo ni ząb nie jestem w stanie ogarnąć większości opcji w tej grze. Gdzie Wy siedzicie?!
Z tego co wiem to nie, sa przypisane tylko do jednego świata, masz zbieg okoliczności
Od tego jest beta by się nauczyć, potestować, każdy gra inaczej, ja w alfie szedłem w scoutów i wydobycie, teraz uważam że to złe i tutaj wymaksowałem ile się dało arts (jestem bardzo zadowolony), scoutów tylko trochę (ale jednak się przydają) i odkrywam szybko nowe technologie jak piwo, towary do wyprawiania uczt (dużo już daje) i budynki do żarcia itp. Sam ciągle myślę co będzie najlepsze, ale to zależy od stylu gry i możliwości, bo jak ktoś siedzi całe dnie w domu przed kompem to może sobie zainwestować w scoutów nawet wszystko, a jak ktoś nie siedzi w ogóle to żal dawać nawet jednego punktu. Tak moim skromnym zdaniem.
Wysłany: 14 Luty 11, 10:17
W takim razie które badania pozwolą mi uprawiać chmiel i pszenicę? A które dadzą mi możliwość rekrutowania łuczników (przydaliby się)? Bo z drzewa technologii nie jestem w stanie tego wyczytać.
Gra w: Crusader, Kingdoms, Extreme
Wysłany: 14 Luty 11, 21:21
Piter559 napisał/a:
W takim razie które badania pozwolą mi uprawiać chmiel i pszenicę? A które dadzą mi możliwość rekrutowania łuczników (przydaliby się)? Bo z drzewa technologii nie jestem w stanie tego wyczytać.
Najpierw dam odpowiedź jak większość użytkowników tego forum w głowie - WHAT THE ****?!.
Teraz najlepsze - skoro z drzewka nie wyczytasz to oznacza, że nie znasz angielskiego i obrazków?
W każdym razie:
Chmiel = Plough lvl1 - Hops Farming
Pszenica = Plugh lvl2 - Wheat Production
Łucznicy = Command lvl2 - Long bow
Gra w: SHC, Sacred 2, Red Orchestra, Cs, Gothic
Wysłany: 14 Luty 11, 21:57
Wychodzi na to, że mam to wszystko zbadane, a budować farm i rekrutować nadal nie mogę. Jakoś nie widzę "obrazków" jednostek w drzewie... A farmy też jakoś dziwnym trafem nie zaistniały graficznie...
Gra w: Wszystkie jakie wyszły :)
Wysłany: 2 Marzec 11, 08:00
Jeśli było to przepraszam ale jest jedna sprawa która mnie bardzo denerwuje , dlaczego raz przez 2 dni nie dostaje żadnych RP a np 3 dostaje 3 na jakiej zasadzie to działa ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum