Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold 1
Wysłany: 11 Luty 11, 19:37
WYNIKI KONKURSU SĄ NASTĘPUJĄCE:
1 MIEJSCE Adax (115,5 pkt)
2 MIEJSCE Olowek (105 pkt)
3 MIESJCE Siwy (99 pkt)
4 MIEJSCE ex aequo Tay (72,5 pkt) i Przemusio (72,5 pkt)
5 MIEJSCE DarnokOK (47,5 pkt)
Gratulacje!!!
Jako uczestnik dziękuję za jak zawsze miłą rywalizację . Jeśli ktoś ma czas i chęć może jeszcze raz sprawdzić wyniki, gdyż mogłem się pomylić, ale to mało prawdopodobne.
Wyniki podałem w punktach, gdyż obliczanie średniej nie jest potrzebne.
Gra w: czasami zrobię mapę na konkurs (SH/ SHC),
Wysłany: 12 Luty 11, 19:14
Tay, nie bądź taki podejrzliwy ;P Dzięki wszystkim, wiedziałem, że moja mapa będzie beznadziejna Gratulacje dla Adaxa, w końcu nie jest długo na tym forum
Gra w: Sh1.SHC
Wysłany: 12 Luty 11, 20:18
Dziękuję wszystkim za tak wysokie oceny. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się pierwszego miejsca (liczyłem na 3 lub 4). Gratuluję wszystkim waszych map-były na serio dobre (ta od DarnokOk'eja jak na pierwszą była super), a wygrałem poniekąd dzieki szczęściu. (po za tym, nie liczyło się poziomu trudności-zawsze miałem z tym problemy). Więc na koniec jeszcze raz dziękuję i gratuluję uczestnikom.
PS.Co do mojej obecności na forum-zarejestrowałem się nie całę dwa miesiące po tobie, przemusio. Ja po prostu mniej spamuję.
_________________ Czas leci, czas leci...
Innymi słowy do roboty...
Ech.
Nie spodziewałem się tak wysokiego wyniku ok. 30 pkt mniej od wyższego miejsca, aż się zdziwiłem, następny konkurs wolałbym z inwazją Jakoś łatwiej mi wychodzi inwazja ponieważ "Tuszuje" Krajobraz Dużym zamkiem Ładne wyniki osiągnęli pozostali Gratuluję Adaxowi Prześcignąłeś aż Olowka co jest jak dla mnie dużym wyczynem Jury za dobrze mnie oceniało Ale spx, może przy nast. konkursie coś mi się uda Szkoda że mało osób zrobiło mapkę, Dobra, to do zobaczenia być może w dziale z mapami, kampanię chcę wstawić już całą albo prawie całą bo tak wolę niż wstawianie po 1 mapce (tak już w naturze )
Adax napisał/a:
(ta od DarnokOk'eja jak na pierwszą była super)
Dzięki Dla mnie to badziewie (teraz zaczynam robić kampanię i się bardziej postaram) ale jak widać prawie każdy tak uważa:
Przemusio napisał/a:
Dzięki wszystkim, wiedziałem, że moja mapa będzie beznadziejna
P.S. Kampanię gdzie lepiej umieścić? W Pobieralni czy Edytor map?
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 13 Luty 11, 15:20
Znacznie lepiej w Edytorze Map. Ja tam zawsze wrzucam mapy.
Gratuluję zwycięzcom. Osobiście nie wziąłem udziału w konkursie, bo wolę robić inwazje, lecz przy najbliższym takim turnieju wezmę w nim udział.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum