Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Strongold Crusader, Stronghold Legends
Wysłany: 14 Styczeń 10, 13:03
Jedzenie: chleb
Broń: kusze, zbroje skórzane, wekiery
Obrona: TYLKO kusznicy (czasem ok. 5 łuczników w celu podpalenia smolnych rowów)
Surowce: ile się da!
Atak: HA + tarcze, assasyni, pałkarze czasem katapulty i zbrojni
Popularność: podwójne racje +8, dostępność piwa +8, religia od +3 do +6, współczynnik strachu -5
Jeżeli Twoja gospodarka dotycząca jedzenia ogranicza się tylko do sera to współczuje... Chyba masz małe "państewko", że utrzymujesz je tylko z sera...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Ale na jakich mapach jest tyle oazy do postawienia samych farm sera? Chyba, że grasz na swoich mapach, zrobionych przez siebie... Podstawą jest chleb ;p
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie chce się czepiać, ale sam powiedz: gospodarka, która ogranicza się do samego sera?
Nie bądź niemądry... Każdy wie, że dla większych zamków to nie wystarcza ;p
Dobra ta wymiana zdań nie ma sensu ;P Ale chyba do sera należałoby dać coś jeszcze np jabłka ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum