Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 28 Czerwiec 09, 19:41
Na mapie World_Europe koleś, który jest na/w Wielkiej Brytanii czasami ma tak przystawione koszary do murów, że można mu wejśc do zamku nie używając machin, czy drabiniarzy (po prostu wchodzi się przez koszary na mury i schodzi z murów (o ile ma jakieś schody wewnętrzene). Wtedy jest go łatwo okraść. Czasami również wróg nie wykryje jakiejś drabiny zostawionej po oblężeniu, wtedy złodziej może wejść do zamku.
Najpierw był na koniu obok ogniska, ale potem zobaczyłem go koło tego miejsca, skąd miał zwiać. Wysłałem na niego włóczników i udało mi się go jeszcze złapać. Byłem potem szczerze zdziwiony, gdy zobaczyłem go w którejś z następnych misji. Olafa też zabiłem, lecz był w następnej misji... Nie mogli wymyśleć czegoś lepszego niż ucieczka wroga w ostatniej chwili?
Ja zaczekałem, aż zaatakują, a potem go zabiłem. Strasznie zdziwiło mnie to, iż przybywał on potem na pomoc sojusznikom, przecież był już martwy!
Co do Olafa, przecież nie żył już po piątej misji, ale i tak drugi raz musiałem go zabić w szóstej misji.
Ogólnie kampania nie spełniła moich oczekiwań, miałem nadzieję na to, że poziom rozgrywki będzie wysoki, tymczasem przejście kampanii nie stanowiło problemu nawet dla mnie, a nie jestem wcale taki dobry, lekko mówiąc .Do tego dochodzą jeszcze ci władcy powracający z zaświatów ... Szkoda gadać...
My go nie zabiliśmy, on przecież uciekł...
Tak samo jest z Bykiem w 4misji, my go nie zabiliśmy bo on uciekał
Ja zaczekałem, aż zaatakują, a potem go zabiłem. Strasznie zdziwiło mnie to, iż przybywał on potem na pomoc sojusznikom, przecież był już martwy!
Co do Olafa, przecież nie żył już po piątej misji, ale i tak drugi raz musiałem go zabić w szóstej misji.
Ogólnie kampania nie spełniła moich oczekiwań, miałem nadzieję na to, że poziom rozgrywki będzie wysoki, tymczasem przejście kampanii nie stanowiło problemu nawet dla mnie, a nie jestem wcale taki dobry, lekko mówiąc .Do tego dochodzą jeszcze ci władcy powracający z zaświatów ... Szkoda gadać...
My go nie zabiliśmy, on przecież uciekł...
Tak samo jest z Bykiem w 4misji, my go nie zabiliśmy bo on uciekał
Czasami Berserkerzy Olafa atakują na odległość:D Edwin szkoli zbrojnych(chociaż to może nie jest ciekawostka) i od czasu do czasu konnych łuczników:D Król i Królowa są na takim samym poziomie ataku i obrony(czyt. Mają podobną obronę i atak).
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Gra w: Stronghold2 Deluxe , Stronghold
Wysłany: 30 Styczeń 10, 14:22
w misji, w której "zabijamy Byka" i musimy zniszczyć obóz bandytów można go rozwalić bez pomocy jednostek. wystarczy na górze obok postawić mur, na nim płonące bale. Reszta jest już dziecinnie łatwa.
Wierzę jako wiara lub wieżę jako budowlę obronną :E
Ja zauważyłem, że nasz lord co jakiś czas uprawia seks z Lady. Zamyka/zasłania się baldachim, i dostajemy za to poważanie .
Inna rzecz to taka, że jeśli np. zdobędziemy wioskę gracza niebieskiego, to wszyscy "starzy" mieszkańcy wioski są ubrani na niebiesko.
no wiesz ubranka są drogie...:) a z ciekawostek to właśnie bara bara z lady widziałem tylko (nie tak jak myślicie to widziałem)
[ Dodano: 15 Lipiec 12, 20:51 ]
Lord Smerf napisał/a:
Najpierw był na koniu obok ogniska, ale potem zobaczyłem go koło tego miejsca, skąd miał zwiać. Wysłałem na niego włóczników i udało mi się go jeszcze złapać. Byłem potem szczerze zdziwiony, gdy zobaczyłem go w którejś z następnych misji. Olafa też zabiłem, lecz był w następnej misji... Nie mogli wymyśleć czegoś lepszego niż ucieczka wroga w ostatniej chwili?
jak by niszczyli twój zamek i chceli cię zabić a miał byś gdzie uciekać to byś został czy zwiał?
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum