Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Mnie ta gra bardzo się podoba, bardzo dobra, utrzymująca klimat Twierdzy grafika, niesamowity realizm, ciekawe rozwiązania. Jedynie co niezbyt mi się podoba to edytor map, w którym nic się nie rusza. Wystawiam 5.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 24 Maj 09, 14:08
ma wiele fajnych możliwości, ale za duzo szczurów, odpadków, złodzieji i najgorsze, że przeciwnicy w singlu ich nie mają(tych szczurów itp.) i niektórzy mają nawet od razu najwyższą rangę(np. olaf, królowa, król czy edwin)
Gra w: wszystkie części, nawet troche w kindoma.
Wysłany: 4 Czerwiec 09, 18:10
Grafika:3 W dniu premiery dałbym 5, ale teraz jest mniej niż przeciętna.
Muzyka:5 Dodanie starych kawałków z SH1 to był zdecydowanie dobry pomysł, a i nowe utrzymane w klimacie
Grywalność:4całkiem przyjemnie się gra szczególnie w misje ekonomiczne, ale wojenne to nie to samo co SH1 lub crusader.
Fabuła:Nie zachwyciła mnie ale może wystarczyć
Między 3 a 4 ale z uwagi na dość fajny edytor dam
4
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 19 Sierpień 09, 14:40
Ja bym dał dwójce 4 . Dobra grafika , Fajne jednostki i dużo dodatków. Byłaby 5 gdyby nie te szczury i odpadki . Nie grałem w 2 ale według mnie ma taką ocenę.
Grafa mimo że 3d to i tak gorsza od tej z cruska, kwadratowa, masa błędów np jednostki wystające zza murów. Słabe dźwięki, łucznik strzela jak kusznik, jednostki na siebie nachodzą, niedociągnięcia z systemami zamkowymi np złodzieje, gnojarze.
Kwadratowa nie jest ta grafika, jeśli gra się na najwyższych detalach graficznych. Ja miałem taki problem, że berserker Olafa atakował mnie z drugiego końca mapy .
Ja bym się do końca nie zgodził. Są straszliwe błędy w fabule, typu zabijam Byka i Olafa, a oni są w następnych misjach, jednostki(nie strzelające) atakują z drugiego końca mapy. Grafika też fantastyczna nie jest, lepsza jest nawet w SH1 i SHC.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum