Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold & Stronghold Crusader
Wysłany: 8 Listopad 09, 14:50
Właśnie, megaupload. Na rapidshare za darmo można pobrać 10 razy, a tu tyle, ile zechcesz. Niestety już wyczerpałem ten limit i nie mogę więcej pobrać, więc proszę o zamieszczenie linków map na megaupload'dzie.
Teraz ocenianie: zamek na wzgórzu 2.
plusy:
+silny zamek
+dość trudna misja dla początkujących, powodem jest brak możliwości rekrutacji wojsk
+pustynny, ciekawy krajobraz
minusy:
-nie możesz zdobyć ani nie masz smoły, a smolne rowy są na liście budowy
-czemu nie ma sie lorda !?
-malutka liczba możliwych do budowy budynków
Ogółem: 8\10
Pustynna Twierdza
Kurde... zaje trudna, ale jakoś przeszedłem! Tyle tych arabów na mnie idzie, ze wszystkich stron, że myślałem że pomnie. Wrogowie rozchodzili się po mapie jak smród po gaciach.
plusy:
+b.dobra forteca
+dużo wojsk
+krajobraz(mógłby być nieco lepszy, ale dobry)
minusy:
-wiele inwazji
-b.dużo napastników (jeśli chodzi o nich, to dlatego są minusem nie z powodu liczby tylko z powodu, że jeszcze jest nie wiem ile inwazji a w menu pokazuje czasdo ostatniej inwazji zapełniony, i sie nie wie czy to error czy coś)
Dzięki za oceny i tak.
Zamek na wzgórzu : lorda nie bo przegrywasz gdy zginą twoi żołnierze a poza tym to mapa raczej do obrony a nie do rozbudowy( stąd mało budynków) itd. A o tych rowach to nie wiedziałem . A w pustynnej twierdzy nie pokazuje ile inwazji bo ustawiłem 1 inwazje na powtarzanie i dlatego pokazuje że wykorzystane. Inwazje przestaną przychodzić w 1187(?) roku. A ta mapa ma być właśnie b.trudna.
A i gdy będę miał dostęp do swojego komputera to zrobię reupload wszystkich starszych map.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 11 Listopad 09, 15:08
Pustynna Twierdza jest bardzo fajna, ale lepiej, żeby było mniej lepszych ataków niż tyle słabszych, bo z nudów prawie umarłem i tak jak inne jest zbyt łatwe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum