Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 27 Styczeń 10, 11:08
Laata temu byłem w Malborku (na Zielonej Budzie ). Było cudownie! Zrobiłem tam se zdjęcie w stroju rycerskim na tle zamku (świetna pamiątka). Kupiłem też historię Malborka oraz schemat zamku (na czymś, co miało imitować pergamin). Do tego czasu te pamiątki przenoszą mnie do tamtych czasów, przypominają o średniowieczu i Zakonie Krzyżackim...
Sam zamek jest naprawdę olbrzymi i piękny. No... tego słowami wyrazić się nie da, tam trzeba po prostu być! Polecam wszystkim wycieczkę to tego grodu.
Gra w: Sh1.SHC
Wysłany: 9 Czerwiec 10, 13:43
,,Plan Malborka" przydało by się. Ja tam byłem z klasą niby był przewodnik ale słychać go nie było ( z klasą ). Ale i tak było super... zamek był no... duży fajne te średniowieczne ogrzewanie.
_________________ Czas leci, czas leci...
Innymi słowy do roboty...
Ech.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum