Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
strzelanki,crusader, w zasadzie w nic więcej nie gram prócz ucierania coda 1 i crusadera .
Filmy: akcja , , horror , z horrorów najlepszy według mnie to Evil Resident - Domena Zła .
Książki:
Brak
Muzyka: Kiedyś byleby ciężki metal i tylko droowning pool ( porażka ) teraz tylko. utwory typu Finger Eleven- Paralyzer , czy Jimmy Eat World - The Middle - Lyrics
A co do zainteresowań to książki, komputer, asg, metal i punk, wspinaczka, horrory (filmy i gry.
_________________ I'm Richard the Undead Warlock, Master of Magma, Chief Warlock of the Broders of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of Bones, Master of Fire, Emporor of the Black, Lord of the Undead and the Mayor of the little village up the coast.
Moim wielkim zainteresowaniem od prawie zawsze jest wędkarstwo... Oddałem się temu w pełni i gdy tylko możliwe, wyjeżdżam nad jezioro na rybki
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Filmy
Przygodowe, przygodowe fantasy ( Typu Władca Pierścieni, Król Artur itp. ).
Książki
Przygodowe, przygodowe fantasy ( typu Władca Pierścieni, Hobbit itp. ).
Ulubieni wykonawcy
Snoop Doog, Xzibit, Tupac Amaru Shakur.
Ulubiony rodzaj muzyki
Rap.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ja uwielbiam czytać fantasy (zwłaszcza humorystyczne ), poza tym sama trochę pisze, bardzo lubię jeździć na rolkach i łyżwach i ogólnie bardzo się interesuję łyżwiarstwem figurowym. Poza tym z chęcią uczę się francuskiego.
Witamy waćpannę na forum .
Cóż, w porównaniu do powyżej wypisywanych zainteresowań, faktycznie brydż jest nieco bardziej oryginalny. Od dwóch lat próbuję w końcu namówić ojca, żeby z kimś zagrać i nauczyć się grać w praktyce, ale ciągle "nie ma okazji". Choć bardziej grywałbym w... robrowego, tak to się nazywa, prawda? ;d
Nawiasem mówiąc, grasz w jakimś klubie, jak rozumiem?
Gra ktoś z Was w pokera online na prawdziwe pieniądze?
_________________ Pozdrowienia, Adam
Polecam Państwu solidne, wysokiej jakości kasetony reklamowe LED na indywidualne zamówienie i wykonane specjalnie dla Państwa marki lub firmy. SPRAWDŹ!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum