Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: 1, Crusader
Wysłany: 20 Wrzesień 10, 15:31
Mi się pomysł podoba Chętnie bym zagrałbym w jakieś RPG fantasy. Kokoju - nie denerwuj się W końcu to forum o grze strategicznej dziejącej się w średniowieczu
PS. Jakie będą państwa? Będziemy grali władcami historycznymi czy fikcyjnymi? Jak to będzie się odbywało?
_________________ "Tam gdzie wrogów k*pa,
i tam najlepszy szermierz d*pa."
Gra w: 1, Crusader
Wysłany: 21 Wrzesień 10, 14:33
Dobra, zamawiam Marchię Brandenburską A będą tytuły? Książę, hrabia, król, wielki mistrz...? I to się dzieje w realiach rozbicia dzielnicowego? Czy jak?
Zgłaszam się, chciałbym "ziemię krakowską" lubię takie gry w których się piszę staty itp. Sam robię sobie takie gry w realu na kartce i tam pisze np: drewno, żelazo, łuki itd. dopisz mnie pliz
A teraz mały offtopic :
'wojownik123' napisał/a:
jestem jednym z najlepszych (albo najlepszym)
uczniem w klasie [/quote:b7a6fd6462]
Hehe ja też
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 22 Wrzesień 10, 15:55
Chętnie dołączę do gry . Z przyjemnością poprowadziłbym Śląsk do zwycięstwa nad gorolami <joke> xD. Jestem chętny, mam nadzieję, że tym razem się uda .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum