Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wymaga jeszcze poprawek(np w pewnym momencie wszystkie drzewa obumierają, myślałem że za gęsto dałem ale i tak zmniejszenie ich ilości nic nie dało,więc póki co ustawiłem wydarzenie, żeby obumierały. Jak ktoś ma pomysł jak temu zaradzić to niech tu napisze jak.) i fabuły(zadanie dla historyka). No i jeszcze trzeba ją do końca przetestować( ja testowałem tylko czy scenariusze dobre są).
No i bez zapytania nie umieszczajcie tego do edytora.
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 25 Listopad 09, 16:59
A więc fabuła taka: - Jesteś członkiem szlachetnego rodu, mającym własny gród i ziemię na terenach państwa Diuka de Volpe, zwanego Wilkiem. Czas plynie dobrze, jednak pewnego dnia diuk umiera pozostawiajac przydomek, majątek i władzę swemu synowi, kóry po ojcu przybrał te same imię. Młodość i cheć walki zaślepiła zdrowy rozsądek nowego diuka, który wykorzystując słabość sąsiedniego państwa, zaatakował je chcąc poszerzyć swoje terytoria. Państwo obok broniło się jednak zaciekle, więc nowy diuk postanowił zebrac pieniądze na produkcję nowych wojsk. W związku z tym nałożył horrendalne podatki na swoich poddanych i możnych. Część rodów zbuntowała się i rozpoczęła zbrojny bunt (rokosz). Twój ród, mający jeden z największych majątków, pragnie być zdobyty siłą, a jego majątek ma zostać zabrany przez władze jako materiał finansowy na produkcję armii. Przeciwstawiłeś się Wilkowi. Teraz czas na walkę.
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 8 Grudzień 09, 17:28
Dobra już zagrałem.
Najważniejszy problem, jest taki, że misja jest dziecinnie prosta, chyba żaden żołnierz mi nie zginął, a mury prawie nie ruszone. Skoro o murach, to wrogowie je omijają i niszczą zagrody bydła, których można z powodu wielkiej ilości drewna budować bardzo dużo, co jest dobrym sposobem na pokonanie przeciwnika... Krajobraz nawet fajny, ale te niziny przypominają bagna, a obok są góry, trochę dziwne, ale nie aż tak zauważalne.
Ogółem 6.5/10 , bo można nie robić nic, a i tak się wygra...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum