Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 17 Czerwiec 09, 22:31 SHP
Zapraszam do rejestracji do klanu Stronghold Polaków http://shp.ubf.pl/news.php klan jest nowy uprzedzam że ten to moje dzieło które dokończę.Teraz jakoś się zaangażowałem i chcę wszystko naprawić.
O lol... Sory, ze się wtrącę, ale tak: Tengu miał pomysł na zbiorową kampanię, to samo po chwili zrobił szeryf99... Teraz tworzy klan tak jak xSonyx... Tyle pomysłów, a żaden nie został doprowadzony do ostatecznego porządku, a bierze się za następne...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum