Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ponieważ mam dużo czasu i zamierzam go spędzić w edytorze postanowiłem założyć posta z moimi mapami.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Opuszczona posiadłość
Jest to moja 1 mapa do Twierdzy.
Bronimy w niej siedziby przed atakami Wieprza.
Poprawiona wersja
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Latarnia
Kolejna moja mapa. Tym razem przejmujemy latarnie morską.
netload.in/dateiCog4GEIkl3/Latarnia.map.htm
Trudniejsza wersja
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Kopalnie Szczura
Teraz musimy przejąć kopalnie
netload.in/dateiTPemRRuklJ/Kopalnie szczura.map.htm
-Jeż i Dzik
Kolejna moja mapa. Oblegamy zamek
netload.in/dateimGBGsp7TQy/Jez i Dzik.map.htm
-Szczurzy Las
Kolejna mapa a zarazem epizod z wczesnej histori Wieprza.
Uwaga! Mocne teksty.
netload.in/dateiumhGfLDUjN/Szczurzy Las.map.htm
-Północne Wzgórza
Czyścimy teren z bandytów.
http://odsiebie.com/pokaz/6266965---867b.html
-Proza Średniowiecza
Wcielamy się w bandytów plądrujący wioskę.
Hmmm,,, krajobraz 9/10 prawie bez zatrzeżeń.najbardziej nie spodobała mi się 1 mapa ,,Opuszczona posiadłość '' Bagna jakoś dziwnie poustawiałeś i to bardzo przykuwa wzrok.Najlepsza mapa to trzecia.
Tematyka bardzo ciekawa krajobraz nie jest źly.
A tak ogólnie bez zatrzeżeń.
W 3 mapie trochę ta rzeka (jak dla mnie) nierealistyczna... Ale przyjemnie się w mapy grało
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Ostatnia mapa dość ładna, ale jestem wymagający Krajobraz trochę niedopracowany. 8/10 Szczególnie te bagna...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Na Rapidshare daj wszystkie bo z tego g**** nie da się ściągnąć!
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Jeszcze raz wstaw te północne wzgórza bo się wyświetla że plik został usunięty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum