Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Z ciekawości chciałem zapytać czy działają jeszcze jakieś klany Bo dawno nie byłem w temacie i się już za bardzo nie orientuje z tego co wiem to jako tako działają jeszcze :
GTW
Święty Zastęp
Są oprócz nich jakieś grające jeszcze
Pytam bo dopracowuje moduł ligi na mojej stronie i myślę że można będzie znowu odpalić jak to niektórzy pisali "ligę Władka" Tylko że tym razem mam większy bagaż doświadczeń i bardziej wiem jak usprawnić działanie całości Mam nadzieje że są jeszcze jakieś klany i że będą chętne do rywalizacji i tytuł mistrza ligi
Powstał niedawno również klan Bractwo Ostrzy który znajduje się pod stroną www.bractwo-ostrzy.ugu.pl
Mamy rangi, odznaczenia - zapraszam wszystkich również na forum.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum