Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Mam problem działał mi extreme przez jeden dzień następnego dnia próbuje wejść wyskakuje błąd dwwin.dll - zły obraz gdy zamkne komunikat wyskakuje raport o błędach nie wiedziałem co zrobić wiec osunąłem ten plik dwwin.dll teraz po włączenie od razu wyskakuje raport o błędach.
Co robić pamietam kiedys ze strongholdem crusaderem też coś takiego miałem ale nie wiem co zrobiłem.
Prosze o pomoc bardzo chciałem zagrać ;p
Z góry dzięks.
Pozdro
Tematy nazywaj tak, żeby ich tytuł przekazywał jakąś informację. "Problem" nie mówi kompletnie nic. -Odyn
Ostatnio zmieniony przez Odyn 6 Czerwiec 09, 15:07, w całości zmieniany 3 razy
Pierwsze co bym zapewne zrobił na twoim miejscu to postarał się poszukać tego pliku na rżnych stronach z bibliotekami dll pobrał i wstawił w odpowiednie miejsce. Jeżeli to niestety nie podziała potrzebny będzie reinstall ktory powinnien rozwiązać problem
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum